DESPRE NOI

 

Suntem o societate cu capital integral romănesc, înființată în anul 2015. Compania are sediul social în orașul Pantelimon, iar obiectul principal de activitate este prestarea serviciilor de curățenie atat pentru autoturisme, mijloace de transport, clădiri de birouri cat si pentru spatii rezidentiale.

Cu ajutorul produselor profesionale avansate și a echipamentelor de ultima generatie reusim intotdeauna sa satisfacem chiar si cei mai exigenti clienti.

Calitatea serviciilor reprezintă piatra de temelie pe care compania noastră își bazează activitatea.

Politica de dezvoltare și de inovare ne-a permis crearea unei noi game de servicii profesionale de curățare auto corespunzătoare normelor europene.

Echipa noastră este unită de aceleași valori și aspirații și împărtășește atât pasiunea pentru curățenie căt și respectul pentru mediul înconjurător.

Soluțiile și echipamentele de care ne folosim sunt de cea mai inalta calitate, fiind fabricate în Uniunea Europeană și respectand toate normele în vigoare.

Furnizorii noștri sunt firme renumite din țară și străinătate care, prin parteneriatul creat, ne oferă cele mai noi si eficiente produse valabile pe piata serviciilor de curățenie.

CONTACTEAZA UNUL DIN SPECIALISTII NOSTRI

0730.20.30.45 / 0733.017.772